ERZURUM / PASİNLER - Şehit İlhami Koçak Ortaokulu

Velilerimizin Soruları

Öğrencimi okulunuza nasıl kaydettirebilirim?

Öğrenci velisi olarak mahallemizde ikamet ediyorsanız, kimlik ve dilekçe ile okulumuza başvurarak öğrencinizi okulumuza kaydettirebilirsiniz.

Öğrencim için izin almak istiyorum ne yapmalıyım?

Öncelikle belirtmeliyiz ki öğrencinizin okula devamı ders bakımından arkadaşlarından geri kalmaması açısından çok önemlidir. Öğrenciniz için 1 günlük izinleri Sınıf Rehber Öğretmeninizden, 1 günden daha uzun süreli izinleri ise Okul İdaresinden alabilirsiniz.

Öğrencim rahatsızlandı ve sağlık kuruluşundan rapor aldık, bu durumda ne yapmalıyız?

Öğrencinizin raporu hakkında Sınıf Rehber Öğretmenine bilgi vererek almış olduğunuz raporu Okul İdaresine teslim etmelisiniz.

Telefon numaramız değişti ne yapmalıyım?

Sınıf Rehber Öğretmeniniz ile iletişime geçerek E Okul sisteminden telefon numaranızı değiştirilmesini sağlayabilirsiniz.

Öğrencim ile ilgili bilgiler telefonuma gelmiyor, ne yapmalıyım?

Sınıf Rehber Öğretmeniniz ile iletişime geçerek E Okul sisteminin sms servisine üye olmanızı sağlamasını isteyebilirsiniz.

Öğrencimin okula devam durumunu nasıl öğrenebilirim?

Öğrencilerimizin devam devamsızlık bilgileri Okul İdaremiz tarafından düzenli olarak E Okul sistemine işlenmektedir. E Okul Veli Bilgilendirme sayfasından öğrencinizin okula devam bilgilerini düzenli olarak takip edebilirsiniz. E Okul internet adresi https://eokul.meb.gov.tr

Öğrencimin not bilgilerini nasıl öğrenebilirim?

Öğrencilerimizin not bilgileri Öğretmenlerimiz tarafından düzenli olarak E Okul sistemine işlenmektedir. E Okul Veli Bilgilendirme sayfasından öğrencinizin ders not bilgilerini düzenli olarak takip edebilirsiniz. E Okul internet adresi https://eokul.meb.gov.tr

Öğrencimin ders durumu hakkında bilgi almak istiyorum, öğretmeni ile nasıl görüşebilirim?

İnternet sitemizin dosyalar bölümünden görüşmek istediğiniz öğretmenin ders saatlerine bakarak uygun vakitlerinde öğretmenimiz ile görüşebilirsiniz.

Mezun Öğrencilerimizin Soruları

Okulunuzdan mezun oldum ama diplomamı kaybettim ne yapmalıyım?

Okulumuza dilekçeniz ve kimliğiniz ile başvuru yaparak diploma kayıt belgenizi alabilirsiniz.

Okulunuzdan mezun olmadan ayrıldım, nasıl bir belge alabilirim?

Okulumuza dilekçeniz ve kimliğiniz ile başvuru yaparak öğrenim belgenizi alabilirsiniz.

Yayın: 12.11.2022 - Güncelleme: 12.11.2022 11:44 - Görüntülenme: 90